Onze partners

Onze leveranciers kiezen we dichtbij huis. Dit zijn ondernemers met een écht verhaal waarin we onze eigen drijfveren en ambities herkennen. ECHT is ingericht met lichte en duurzame materialen. Mede mogelijk gemaakt door Jan Gunneweg, een Nederlandse designer met een voorliefde voor houten materialen.

Echt Food

Bakkerij Raat

Samenwerken met buurman en speltbroodspecialist blijft een logische keuze. Geen afbakbrood, maar vers ambachtelijk brood uit de heetwateroven en vrij van toevoegingen; Raat gebruikt alleen meel, water, zout en een rijsmiddel (desem of gist).

Saru Soda

In 2015 vielen we voor de smaak en het verhaal achter de ambachtelijke siropen van Saru Soda. Eerlijke ingrediënten, een mooi brouwsel en spannende smaken is waar het bij deze mannen uit Amsterdam om draait. Met recepten die uit de mode zijn gaan dingen weer smaken hoe ze ooit bedacht zijn.

Zorgboerderij Noorderhoeve

Al vanaf onze start werken we vol trots samen met dit biodynamische landbouwbedrijf uit Schoorl die ons boerenzuivel, groente en fruit met het Demeter keurmerk levert.